Конгрес у ЛЬВОВІ!

Львів. 26-29 вересня 2018   

5-Й МІЖНАРОДНИЙ КОНГРЕС

 СТАЛИЙ РОЗВИТОК: ЗАХИСТ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА.  ЕНЕРГООЩАДНІСТЬ. ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

До участі в конгресі запрошуються всі зареєстровані учасники конгресу, які направили доповіді, реєстраційну форму та оплатили оргвнесок. Учасник конгресу може бути автором не більше 3 тез в збірнику тез і однієї статті в матеріалах конгресу.

Міністерство освіти і науки України

Львівська обласна державна адміністрація 

Національний університет «Львівська політехніка»

  Західний науковий центр НАН України і Міністерства освіти і науки України

Всеукраїнська екологічна ліга

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі 5-го міжнародного конгресу «Сталий розвиток: Захист навколишнього середовища. Енергоощадність. Збалансоване природокористування», в рамках якого буде проводитись робота таких семінарів:

  • Семінар Екологічні аспекти, збереження біорізноманіття, моніторинг, аудит, системний аналіз та оцінка ризику
  • Семінар 2. Відновлювані та нетрадиційні джерела енергії
  • Семінар 3. Інноваційні природоохоронні технології. Технології підвищення ефективності використання матеріалів, води та енергії
  • Семінар 4. Освіта та виховання для сталого розвитку
  • Семінар 5. Економіко-управлінський супровід розроблення, впровадження і комерціалізації екоінновацій у системі сталого розвитку
  • Семінар 6. Розвиток екологічного туризму в аспекті сталого розвитку
  • Семінар 7. Цивільна безпека в аспекті сталого розвитку

ВАЖЛИВІ ДАТИ

Реєстрація, подання тез доповідей у збірник тез, статті у матеріали конференції та скановану копію документу про сплату оргвнеску – до 01.08.2018 року.

Інформація для учасників

Ідентифікація учасників конгресу в холі актового залу головного корпусу університету

(вул. Ст. Бандери, 12)

–   Початок ідентифікації                  26.09.2018 в 8-30

–   Відкриття конгресу                      26.09.2018 в 10-00

Під час ідентифікації учасники отримають інформаційні матеріали конгресу та скерування на проживання у готелі (за попереднім замовленням).

До Національного університету «Львівська політехніка» їхати:

– від Залізничного вокзалу – трамвай №1, зупинка -«Політехнічний інститут»;

– від аеропорту – тролейбус №9, зупинка «вулиця Ст. Бандери».

**********************************************************************************************************************************************************

До початку конгресу планується опублікування тез конгресу, які будуть роздані очним учасникам конгресу на реєстрації та розіслані заочним учасникам після закінчення конгресу. Окрім того планується видання збірника матеріалів конгресу, в який можуть ввійти статті всіх учасників, які успішно пройшли рецензії. Матеріали конгресу після його закінчення будуть направлені на реєстрацію у наукометричну базу SCOPUS. Вимоги до публікацій, умови подання статті у матеріали конгресу, реєстраційна форма учасника розміщені на сайті конгресу.

**********************************************************************************************************************************************************

Організаційний внесок

Організаційний внесок для одного учасника конгресу складає 170 грн (очна форма участі) та 60 грн (заочна форма участі), який включає:

  • отримання інформаційних матеріалів (для очної участі) та пересилку збірника тез (для заочної участі);
  • опублікування матеріалу конгресу в тезах доповідей конгресу;
  • організаційні витрати оргкомітету.

У вартість оргвнеску не входить проживання у м. Львові, вартість харчування, вартість екскурсій, участь у дружній вечері, видання статті у матеріалах конгресу, які планується зареєструвати у наукометричній базі SCOPUS. Назви, вартість екскурсій та час проведення, варіанти вартості харчування та вартість участі в дружній вечері будуть повідомлені в офіційному запрошенні, яке буде розіслане учасникам конгресу до 1 вересня 2018 року і будуть оплачуватись учасниками конгресу готівкою під час реєстрації.

Оплата організаційного внеску і оплата публікації тез доповідей може бути здійснена безготівковим платежем чи готівкою. Документи про оплату будуть передані учаснику конгресу під час реєстрації.

ФОРМА ОПЛАТИ

Платіж слід перерахувати на поточний рахунок отримувача з позначкою «За участь в конгресі»: Львівська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги, Р\р 26004000004913 в ПАТ «Укрсоцбанк», МФО 300023 ЗКПО 33964015 ПДВ не сплачується оскільки ЛОО ВЕЛ не є платником податку

**********************************************************************************************************************************************************

АДРЕСА ОРГКОМІТЕТУ

Національний університет “Львівська політехніка”, кафедра екології та збалансованого природокористування вул. С.Бандери, 12, м. Львів 79013 , 8 корпус НУ “ЛП”

тел. +38 050 371 47 01, +38 096 084 58 70 e-mail: eco.kongres@lpnu.ua

Сайт конгресу: http://science.lpnu.ua/ecocongress