А ви готові прийняти виклик?

Кафедра екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій  звертається до екологічної свідомості всіх студентів, учнівської молоді та населення України щодо бережливого ставлення до гідросфери.

15 вересня 2018 року відбудеться екологічна акція «Міжнародний день чистих берегів» (International Clean Beach day). Акція проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій кожен рік у треті вихідні вересня і проходить по всьому світу. Зокрема, цього дня відбуваються акції на узбережжях річок, морів та океанів з метою попередження забруднення побутовими відходами водних ресурсів.

Регіональний проект ЄС «Водна ініціатива плюс» (EUWI+) спільно з Держводагентством України створив відеоролик «Я прибрав. Черга за тобою», головний меседж якого – звернення до екологічної свідомості нашого суспільства щодо бережливого ставлення до берегів річок України.

https://www.youtube.com/watch?v=pNl-GRueSO0&feature=youtu.be

Міністерство освіти і науки України просить долучитися до проведення екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів».

А ви готові прийняти виклик?