Олімпіада зі спеціальності “Технології захисту навколишнього середовища”

Запрошуємо переможців першого етапу Олімпіади зі спеціальності “Технології захисту навколишнього середовища” Вашого закладу вищої освіти (6 осіб: 3 – перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, 3- другий (магістерський) рівень вищої освіти) для участі у II етапі Всеукраїнської олімпіади. Для цього необхідно до 15 березня 2019 року надіслати до Оргкомітету анкети учасників II етапу та керівників команд, оформлені відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади» на електронну адресу: olimp183@ukr.net, а оригінали – при прибутті на Олімпіаду. Пропозиції щодо включення представника до складу журі просимо направити не пізніше 15 березня 2019 року.

Згідно з листом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 року № 22.1/10-4524 Щодо проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 183 “Технології захисту навколишнього середовища” (далі Олімпіада), на базі Одеської національної академії харчових технологій у 2018/2019 навчальному році 17-19 квітня 2019 року проводиться II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 183 “Технології захисту навколишнього середовища”.

Олімпіада проводиться у два тури: І-тур – тестування; ІІ тур – вирішення розрахунково-аналітичних завдань.

Програма ІІ етапу передбачає виконання завдання згідно з матеріалами зі спеціальності “Технології захисту навколишнього середовища”:

для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти: “Техніка і технології очищення газових викидів та стічних вод”, “Поводження з муніципальними та промисловими відходами”, “Управління захистом навколишнього середовища”, “Захист ґрунтів та земельних ресурсів”.

для другого (магістерського) рівня вищої освіти додатково: “Оцінка та методи захисту природно-територіальних комплексів”, “Управління екологічною безпекою”, “Аналіз життєвих циклів”, “Сучасні методи захисту довкілля”, “Ресурсоефективне та більш чисте виробництво”, “Екологічний менеджмент і аудит”, “Екологічний контроль”.

День заїзду учасників олімпіади і членів журі 17 квітня 2019 року. Реєстрація буде проводитись у вестибюлі корпусу А академії (вул. Канатна, 112). Проїзд від залізничного вокзалу тролейбусом № 10, № 11, або трамваєм

№ 17, № 18 до зупинки Перша станція Великого Фонтану. Просимо завчасно придбати квитки на зворотній проїзд.

Учасники ІІ етапу олімпіади повинні мати з собою студентський квиток та паспорт.

Просимо заздалегідь до 15 березня 2019 року повідомити про необхідність поселення учасників Олімпіади і членів журі.

Наша адреса: ОНАХТ, вул. Канатна, 112, м. Одеса, Україна, 65039.

З питань порядку проведення Олімпіади звертатись до доцента кафедри Екології та природоохоронних технологій Гарковича Олексія Леонтійовича. Телефон: (095)921-52-20, email: olimp183@ukr.net

Контактна особа – Крусір Галина Всеволодівна, завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій ОНАХТ, телефон: (048) 712-41-59,

e-mail: krussir.65@gmail.com

Більш детальну інформацію про Олімпіаду можна дізнатись на сайті: https://mv.onaft.edu.ua/etap

 

Оргкомітет Олімпіади