Вітаємо з перемогою в олімпіаді!


10 квітня в Національному університеті цивільного захисту України стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році. Захід проводиться в університеті третій рік поспіль відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році», за яким Національний університет цивільного захисту України визначено базовим навчальним закладом для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни “Пожежна безпека».

До Харкова з’їхалися інтелектуали з 20 закладів вищої освіти нашої держави. Вчора, 10 квітня, відбулося відкриття заходу. Вітав усіх присутніх проректор з навчальної та методичної роботи Національного університету цивільного захисту України Олег Назаров та бажав відмінних результатів.
І знову наші студенти у числі кращих! Призове третє місце посіла студентка кафедри екології та природоохоронних технологій гр.ТЗС-437 Ярмолович Юлія, керівник – професор Крусір Галина Всеволодівна. Від усього серця вітаємо з перемогою та бажаємо усього найкращого!