Всеукраїнська студентська олімпіада з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» 2018 – 2019

17-19 квітня 2019 року на базі кафедри Екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій відповідно до листа Державної наукової установи “Інститут модернізації змісту освіти” Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 № 22.1/10-4524 проводився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі знань 18 «Виробництво та технології» зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

В олімпіаді брали участь представники 29 закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації з усіх регіонів України.

19 квітня 2019 року відбулося урочисте закриття олімпіади та нагородження переможців. Заключним словом виступив голова організаційного комітету Олімпіади – проректор з НПтаНР Трішин Ф.А. і вручив нагороди переможцям олімпіади.

За підсумками роботи членів журі олімпіади призові місця розподілилися таким чином:
ступінь магістр:
І місце – Бондарчук Аліна Валентинівна, студентка Національного університету «Львівська політехніка»;
ІІ місце – Чубук Вікторія Сергіївна, студентка Сумського державного університету;
ІІ місце – Саннікова Катерина Іванівна, студентка Кременчуцького національного університету імені М. Остроградського;
ІІІ місце – Чайковська Ірина Анатолівна, студентка Одеської національної академії харчових технологій;
ІІІ місце – Шульга Ірина Олегівна, студентка Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, м. Миколаїв;
ІІІ місце – Павленко Поліна Максимівна, студентка Національного університету біоресурсів та природокористування, м. Київ.

ступінь бакалавр:
І місце – Лідавець Христина Андріївна, студентка Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне;
ІІ місце – Бугрій Яніна Вікторівна, студентка Полтавського національного технічного університету імені Ю. Кондратюка;
ІІ місце – Єненко Марина Ігорівна, студентка Одеської національної академії харчових технологій
ІІІ місце – Шуляренко Юлія Вікторівна, студентка Житомирського державного технологічного університету;
ІІІ місце – Коробкіна Каріна Миколаївна, студентка Національного університету цивільного захисту України, м. Харків;
ІІІ місце – Зобків Ірина Володимирівна, студентка Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.
.
Отже, Олімпіада сприяла не тільки подальшому творчому та професійному зростанню учасників, а й ознайомленню зі славетною Одеською національною академією харчових технологій та містом Одесою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *