“Екоманія в Україні”

Запрошуємо прийняти участь у щорічному конкурсі шкільних робіт «ЕКОМАНІЯ в Україні», який відбудеться
22-23 травня 2018 року за адресою: Одеська національні академія харчових технологій, кафедра екології та природоохоронних технологій.

Шановні школярі! Кафедра екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій запрошує школярів до участі у щорічному конкурсі творчих робіт, які привертають увагу до екологічних проблем України.

Мета конкурсу:

Формування бережливого відношення до рідного краю, намагання зробити його більш чистим та кращим, ілюстрація за допомогою засобів мистецтва позитивного та негативного впливу людини на довкілля, шляхів вирішення екологічних проблем.

Завдання конкурсу:

Підтримка та розвиток юних екологів та технологів захисту навколишнього середовища (інженерів-екологів), сприяння у визначеності з майбутньою професією.

Учасники конкурсу

До конкурсу запрошуються учні 7-11 класів загальноосвітніх шкіл та коледжів України. На конкурс можуть подаватися творчі роботи, що привертають увагу до проблем захисту навколишнього середовища у різних сферах активності в Україні. Прикладами таких робіт можуть бути: стенди, плакати, фото (фотоколаж), малюнки, наукові роботи, відеоролики тощо.

Порядок подання заявки та терміни

Учні, які бажають брати участь у конкурсі, відправляють на електронну адресу кафедри екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій ecolog.onaft@gmail.com

  1. електронну версію своєї роботи
  2. свої анкетні дані – ПІБ, місце навчання, клас, електронна адреса для листування, телефон.

Обов’язкові вимоги до всіх робіт

–творчі роботи повинні відповідати екологічній тематиці (екологічні проблеми в Україні, стан навколишнього середовища в Україні, задачі та методи їх вирішення);

–кожна робота повинна супроводжуватись анкетними даними автора.

Порядок визначення переможців конкурсу

Визначення переможців конкурсу робіт з екологічної тематики проводить конкурсна комісія, до складу якої входять провідні фахівці – екологи та технологи захисту навколишнього середовища (інженери-екологи) кафедри екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій, представники громадських екологічних організацій.

Учасники конкурсу будуть нагороджені дипломами, сертифікатами та цінними призами. На автора найкращої роботи чекає головний приз.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Контактна інформація

093-656-75-42 – Крусір Галина Всеволодівна, завідувач кафедри екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій (сайт: ecology.onaft.edu.ua, електронна адреса: ecolog.onaft@gmail.com );

063-613-78-67 – Мадані Марія Михайлівна, відповідальна за конкурс.

Адреса

65039, м. Одеса. вул. Канатна, 112, кафедра екології та природоохоронних технологій Одеської національної академії харчових технологій (корпус Е, аудиторія 65).