Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р «Про проведення Всеукраїнських конкурсу студентських наукових робіт за галузями знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» (Наказ) Одеська національна академія харчових технологій є базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Технології захисту навколишнього середовища».

Наукові роботи повинні відповідати вимогам Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за галузями знань і спеціальностей, (Наказ МОН України № 605 від 18 квітня 2017 року, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 травня 2017 р під
№ 620/30488).
≡ Умови проведення Конкурсу ≡
1. На конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів за фахом «Технології захисту навколишнього середовища». Наукові роботи повинні бути пошуковими за своїм характером, не мати нагород НАН України та органів державної влади, інших конкурсів.
> 2. Одна наукова робота може мати не більше двох авторів при наявності у них загальних по темі наукової роботи матеріалів і одного наукового керівника. Якщо авторами наукової роботи є студенти з різних вищих навчальних закладів, можуть бути два наукові керівники з різних вищих навчальних закладів.
3. Наукові роботи студентів, є тематичним продовженням робіт, представлених на Конкурс в попередні роки, розглядаються за наявності в них не більше 25% наукового матеріалу з попередньої роботи.

Більш детальна інформація за посиланням: https://www.onaft.edu.ua/all-ukrainian_student_scientific_works_tep